Per què és més fàcil seduir amb un vídeo?

Són moltes les empreses que han vist en el vídeo màrqueting una bona eina per explicar el que fan i ampliar la visibilitat cap a nous potencials clients. I és que els continguts en vídeo cada vegada es consumeixen més (només a Facebook es visualitzen uns 8.000 milions de vídeos diàriament a tot el món).

Grava el teu esdeveniment, el tràiler del teu nou espectacle, fotografia el teu nou producte o qualsevol altre tipus de material audiovisual per explicar de forma atractiva els avantatges del producte o servei. És net, àgil i eficaç! Desenvolupa la teva estratègia de vídeo màrqueting i augmenta la popularitat de la teva empresa.
 

 

Crea una animació del teu logo per a l’inici i el tancament

I si la teva relació amb el vídeo té continuïtat (que esperem que sí), no prescindeixis d’una bona entrada dels vídeos amb el teu logo animat. Afegeix-lo a la teva identitat visual i no deixis d’utilitzar-lo, reforçarà la teva marca i serà apreciat per la teva audiència per la coherència de tots els teus vídeos; si bé és cert que per a determinat contingut i canal, és preferible estalviar-s’ho en benefici de la reproducció del vídeo immediatament. De vegades cal passar directament a l’acció.
 
[ulp id=’t5KxaJwaHScUaW8U’]
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *