Com ha de ser la presència a les xarxes?

Al mercat actual cada vegada cobren més importància les xarxes socials com a eina per maximitzar l’impacte de la teva empresa i captar clients. Tot i que les grans empreses tinguin avantatge pressupostaria, internet ha retallat la distància entre grans i petites. I és que actualment, arribar als teus consumidors a través de diferents canals, és imprescindible. Com també fer-ho amb una bona imatge i coherència.

La primera condició de tota comunicació és el respecte

La frase és d’Albert Jacquard, escriptor francès, i tots estarem d’acord. Educació i “respecte”, sí, en el sentit més ampli de la paraula… Elabora un pla de Social Media, no publiquis i comparteixis contingut perquè tothom ho fa, primer investiga el que al teu target li agrada i després planifica contingut. I recorda, resol els problemes dels teus clients, t’ho agrairan sempre!

xarxes3

La identitat verbal d’una marca està estretament relacionada amb la seva personalitat

Triar el to i el llenguatge ha de ser de les primeres tasques a concretar. La veritat és que el to dependrà dels canals amb els quals et comuniquis i sobretot del teu client potencial.

Què volem aconseguir, amb quin to i quin caràcter, són les tres preguntes que cal que et facis. Millora l’estratègia online del teu negoci i tindràs un impacte sincer. Recorda hi ha 2 bilions de persones en línia.
 
[ulp id=’t5KxaJwaHScUaW8U’]
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *